Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Robert Kubica
Forum poświęcone karierze Roberta Kubicy w F1.
|
Zwyciestwo Kubicy
|
|
06-11-2008, 03:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2008 03:24 PM przez filipo.)
|
|||
|
|||
|
Zwyciestwo Kubicy
Mysle ze Polacy sobie malo z tego zdaja sprawe, ale zwyciestwo Kubicy w Wyscigu F1 !!!!! to chyba najbardziej znaczace, a zarazem niesamowite osiagniecie polskiego sportowca od czasow 2 reprezentacji: Gorskiego i Piechniczka.
Niema do czego tego porownac, ale sprobujmy: Malysz - no smiech porownywac zwyciestwo w F1 do chłopaczkow co skacza na nartach ( jeden z glupszych sportow obok chodu, szermierki czy curlingu. Siatkowka - gra zespolowa, latwa wmiare, 40 milionowy narod powinien latwo kompletowac dobry sklad, a i tak niema jakis super wielkich sukcesow bo od Brazyli totalnie gladko dostalismy, a Polki raz tak raz siak, czyli dla mnie to jest brak profesjonalizmu, jakby Robert mial jechac pare kolek szybkich a reszte psuc noto by mu podziekowali, tak jak ja dziekuje złotkom. Pudzian - NO Mariusz dokonał naprewde duzo, i mozna byc zniego dumnyn tak jak z Roberta, ale nie bede porownywal spaceru farmera do szybkiego kołka ![]() Piłka Nożna - szkoda mi chyba klawiatury na to, 1 mecz wygrany z Portugalia tak to BLAMAŻ NA OKRĄGŁO Agnieszka Radwańska - NAreszcie jakis Polak umie grac !!!!!!! ale dopoki nie poprawi serwisu nie zajdzie na sama gore. sry odechcialo mi sie juz wymieniac naszych geniuszy, dla mnie zwyciestwo w Kanadzie bylo najwazniejszym sportowym sukcesem Polaka od kad zyje, teraz tylko WDC. |
|||
|
06-11-2008, 04:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2008 04:30 PM przez agusia22322.)
|
|||
|
|||
|
RE: Zwyciestwo Kubicy
wiesz co ?! .... dla każdego wazny jest inny sport.!
i każdy sport można jakos głupio porównac.! ale to co napisales to jest masakra. przeciez większość ludzi uprawia spotr bo to ich pasja a nie są jakimiś robotami do wygrywania.! po 1. Skoki Narciarskie: każdy sport mozna jakos glupio nazwac, a skoki wcale nie sa głupie. po 2. Siatkówka: zauważ że ZŁOTKA przegraly z Brazylia no bo są od nich troche gorsze, ale zawsze jest jakis zawodnik lepszy od drugiego ale to sie szybko zmienia. po 3. Pudzian: nie porównuje się sportów bo jakbyś porównał pudziana i Kubice? Pudzien dokonał dużo, ale nie jest jedynym Polakiem, który duzo osiągnął. po 4. Piłka Nozna: no może w tej dyscyplinie nie jesteśmy najlepsi, ale przynajmniej sie staraja (dostali sie do Euro 2008) . A jako Polak powinieneś w nich wierzyc i zamiast ich krytykować może ty bys sie ruszył i zaczął grać w piłke skoro jesteś takim świetnym graczem.! po 5. Agnieszka Radwańska: no może tu sie troche zgadzam... sOry ze w niektórych momentach uzyłam ostrych słów, ale jak dla mnie nie powinniśmy oceniać jednego sportu z drugim bo to nie ma sensu. ![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
06-11-2008, 07:07 PM
|
|||
|
|||
|
Ja sie kompletnie nie zgadzam z Filipo!!! Tzn, jak ja gram w tenisa stolowego i bym kiedys cos osiagnela bylabym slawna
![]() :huh:to to sie nie liczy?? ja mysle ze to jest w calej okazałosci subiektywizm na temat F1 i tyle, za to ZERO tolerancji dla innych sportow. Jak mozna krytykowac inne dyscypliny?? To wyrazny stereotyp wykreowania sobie "idealnego" sportu, w ktorym F1-stanowi czołowke. Ja cenie:*siatkarzy mezczyzn za wicemistrzostwo w Japoni, *kobiety siatkarki za ME *Pudziana za wiele zwyciestw *Małysza, że tak potrafitak daleko skakac i zdobyl krysztalowe kule(ale nie wiem ile )*piłkarzy, ze dostali sie na Euro 2008 *pilkarzy recznych za vice w MŚ-mecz z Niemcami ![]() *Radwańską, ze dzieki niej odzyl tenis w Polsce i wogoel moje zdanie na ten temat: Kubica to kolejny WIELKI Polak ktory wpisal sie w historie naszego kraju, podkreslam kolejny bo nie jedyny `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
06-11-2008, 09:11 PM
|
|||
|
|||
|
nooo.. i z Marta to mozna się zgodzic
ale z filipo to nie zgadzam się wogóle.. ![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
06-11-2008, 10:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2008 10:36 PM przez filipo.)
|
|||
|
|||
|
Co ma piernik do wiatraka ?? ja wogole nie krytykowalem innych sportow, chcialem pokazac wage 1 zwyciestwa kierowcy z Europy wschodniej, nie Ferrari nie McLarena w tak szalenie niedostepnym, elitarnym sporcie jakim jest F1, plus prowadzenie w mistrzostwach.
|
|||
|
06-11-2008, 11:10 PM
|
|||
|
|||
|
Filipo ale tak to odebralismy
zgadzam sie z marta w 100% ( czyli i z reszta) kubi gora ale inni tez wypruwaja flaki zeby dojsc do czegos- !!i dochodza!!! polska gora i tyle
|
|||
|
06-12-2008, 08:32 AM
|
|||
|
|||
giv napisał(a):Filipo ale tak to odebralismy Piłkarze zwłaszcza sobie wypruwaja flaki, niewiem zaco oni dostaja tyle pieniedzy, Agata Wrobel musiala jechac na roboty do Angli, a ci zalosni gracze typu Smolarek sie kapia w szampanie, jednoczesnie kompromitujac nasz kraj, szkoda tylko ze ludzie sie nic nie nauczyli, przeciez wiadomo ze nasza reprezentacja to lipa, a oni przed mistrzotwami : HURA, WYgramy, Jedziemy po mistrzostwo. Smiech Na Sali. Pudzian sobie wypruwa flaki dlatego go pochwalilem, reszta nie i w tym jest problem. Jak widze kondycje naszych pilkarzy i nasza obrone to mysle sobie : WY GNOJE Z ORŁEM NA PIERSI POWINNISCIE LATAC JAK OPETANI I BRONIC JAK OPETANI, ale to sa ciecie, dobrze ze byl fajny wyscig i fajne studio po nim gdy trwal mecz Polska - Niemcy. Listkiewicz dalej na stanowisku ...... ludzie nic, a powinni go na taczkach wywiesc. Co z tego ze w eliminacjach dobrze gralismy ( jak zawsze ) jezeli chodzi o Polske to eliminacje nic nie znacza, co innego innego kraje, mozna wmiare przewidziec kto jak gra, nas w sumie tez latwo przewidziec. Caly kraj kocha pilke nozna a takie barany nic nie graja, ludzie przestancie ich popierac dopoki sie cos nie zmieni. Ja mam ich gleboko w dupie, bo jak ktos cie cale twoje zycie od tylu rucha, to ja mam ich jescze popierac ??? cale swoje zycie jest mi za nich wstyd, koniec tego. |
|||
|
06-12-2008, 08:35 AM
|
|||
|
|||
|
AHa Agusiu, kto powiedzial ze ja jestem swietnym graczem w pilke ??
|
|||
|
06-12-2008, 08:58 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2008 08:59 AM przez giv.)
|
|||
|
|||
|
kazdy z nas ma troche racji. ty bo faktycznie graja jak ciecie my bo trzeba wierzyc ze kiedys cos osiagna. malysz kilka razy z rzedu wygrywal a teraz juz padl orzelek ale to nie zzmienia faktu ze jest wielki nadal. czy jak RK zacznie odwalac kiche i przyjezdzac za team`i torro roso to przestaniesz go ogladac i w ogole f1 bedzie BE?? watpie.
tak ze dajmy juz spokoj. znamy swoje zdanie i gitara gra. czekamy na francje i KUBI POKAZ FERRARI GDZIE ICH MIEJSCE!! (BMW NA 1 I OCZYWISCIE ROBERT NIE ODDA SWOJEGO MIEJSCA)
|
|||
|
06-12-2008, 01:54 PM
|
|||
|
|||
|
Najpiekniejsze zdanie jakie przeczytalam do tej pory...bo trzeba wierzyc ze kiedys cos osiagna...
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kto partnerem Kubicy w Renault? | kanion | 37 | 1,118 |
08-28-2010 07:45 PM Ostatni post: ineska1987 |
|
| Starty Roberta Kubicy | kanion | 13 | 1,671 |
07-03-2009 12:10 PM Ostatni post: ..::F1MANIAKPOLSKA::.. |
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: f1kubica2vd8.png]](http://img505.imageshack.us/img505/9863/f1kubica2vd8.png)

)
![[Obrazek: f1kubica3ni6.png]](http://img138.imageshack.us/img138/6165/f1kubica3ni6.png)