Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Aktualności
Forum dotyczące bieżących informacji ze świata F1.
|
Toyota odchodzi z f1 !
|
|
11-09-2009, 04:33 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Toyota odchodzi z f1 !
Sie Heidfeld dorobił
Ja to jestem ciekawa gdzie Kimi sie podzieje... `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-09-2009, 09:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2009 09:34 PM przez synox.)
|
|||
|
|||
|
imo heidfeld może wylądować w mclarenie, a kimiemu to chyba najbardziej opłaca się rok przerwy
nie szkoda mi za bardzo toyoty bo była w f1 bodajże 8 lat i w sumie nic nie osiągnęła, a sauber to jednak team z tradycjami. może to nie jest najlepszy zespół w historii ale jednak zapisał się w niej lepiej niż toyota. najmniej paliwożerne są silniki renault i w tym widzę duża szansę dla roberta, bo jak wiadomo mniej żre=mniej paliwa= mniejsza waga= lepsze czasy. a co do brawn gp i red bulla to sądzę że dalej będą walczyć o mistrzostwo. raczej brawn i newey nie odpuszczą i znowu pokażą swój talent |
|||
|
11-10-2009, 09:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2009 03:53 PM przez Michalo.)
|
|||
|
|||
|
no nie wiem czy brawn bedzie jeszcze walczyl. ich bolidy z duza iloscia paliwa sa bardzo nie sterowne. moze w kwalifikacjach beda blyszczec ale juz w wyscigu nie byl bym tego taki pewien. ale zawsze to mozna poprawic wiec wszystko jest mozliwe.
|
|||
|
11-10-2009, 05:12 PM
|
|||
|
|||
|
zauważ tylko że bolid jest praktycznie od nowa budowany, bo zmniejszone zostają przednie opony, a co za tym idzie zmienią aerodynamikę, tak więc w nowym sezonie bolid brawngp nie koniecznie musi się tak samo zachowywać jak w obecnym sezonie
|
|||
|
11-10-2009, 07:01 PM
|
|||
|
|||
(11-09-2009 09:32 PM)synox napisał(a): imo heidfeld może wylądować w mclarenie, a kimiemu to chyba najbardziej opłaca się rok przerwy Żałoba, godzina smierci, armagedon-koniec świata. chyba by mnie szczyściło jakby kimi odeszdł, ale znów jakby miał w Maclarenie jeździć ![]() Ja jestem neutralna wobec Toyoty. Ani ich odejscie mnie nie zasmuca ani nie rozwesela. `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-20-2009, 09:26 PM
|
|||
|
|||
|
Jak będą wielkie teamy odchodzić z f1. Lepiej żeby już nie było f1.
Toyota i tak nie było rewelacją, może w innej serii będzie lepiej. Najbliżej to byli w GP Bahrain, ale zła taktyka spaprała wszystko. Scuderia //// |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Renault:Odchodzi szef i dyrektor techniczny!! | Michalo | 6 | 196 |
09-22-2009 08:13 AM Ostatni post: kamil10022 |
|
| FOTA odchodzi z F1 i tworzy swoją serię | ..::Maniak::.. | 6 | 262 |
07-24-2009 08:43 PM Ostatni post: Michalo |
|