Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Aktualności
Forum dotyczące bieżących informacji ze świata F1.
|
Sezon 2009 - Wielkie zmiany
|
|
10-26-2008, 05:11 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sezon 2009
Jasne ze lepiej w BmW niż w Hondzie- to nie ulega zadnym watpilowosciom. Hehe ciekawa jestem tej rewolucji. Dobrze by bylo, zeby przyniosla ona jak najwiecej zyskow.
Tak ogolem to przyszly sezon moze byc bardzo interesujacy. Nie zeby ten byl nudny, ale tak jakos mi sie wydaje. Pewnie wiele zepołow pozmienia rozne duperele i bedzie jeszcze ciekawiej. Nie znam sie na tych ich silnikach i innych czesciach, ale nie pogniewam sie, jak wszystkie zespoly tak usprawnia swoje bolidy, ze bedzie i ciekawsza rywalizaja i pzrede wszystkim bedzie jeszcze wiecej zespolow liczacych sie w klasyfikacji i w rywalizacji. A nie tylko McLare i Ferrari bo to juz jest nude i wszyscy to wiedza. Choc i juz w tym sezonie np Toro Rosso pokazalo ze mozna wygrac i piekna koncowja sezonu dla Renaulta i Alonso. Najgorsze jest jednak wtym wszystkim to, ze trzeba czekac tyle na ten drugi sezon, ale jakos przezyje:] `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
12-18-2008, 05:18 PM
|
|||
|
|||
|
RE: [2009] Dyskusja o nadchodzącym sezonie
ha i hondy nie będzie czyli byłby to bardzo zły krok
Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
12-18-2008, 10:10 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sezon 2009 - Wielkie zmiany
Wg mnie całe te zmiany wyjdą negatywnie na F1. Nie będzie tankowania... A to wg mnie było/jest taką cechą charakterystyczną każdego wyścigu... Ale zobaczymy jak to będzie.
|
|||
|
12-19-2008, 01:42 PM
|
|||
|
|||
|
tankowanie będzie w 2009 nie mówimy tutaj o 2010
|||
|
12-19-2008, 06:11 PM
|
|||
|
|||
|
To ze w 2009 bedzie jeszcze tankowanie to chyba dobrze! Ale powiem ze z tym KERSem to jakos dziwnie bedzie... tak mi sie wydaje... Wogole te zmiany... Ale jesli to ma poprawic rywalizacje to jestem za
|
|||
|
12-19-2008, 06:30 PM
|
|||
|
|||
|
ale zmiana opon zapewne będzie wiec bmw ma w tym najszybszych mechaników
|||
|
12-19-2008, 07:18 PM
|
|||
|
|||
|
Fakt... kiedys mechanicy byli jednymi z najgorszych... nie raz zawalili Robertowi wyscig...Ale ostatnio nie mozna nic zlego powiedziec... na szczescie!
Zmiany sa potrzebne, ale te na lepsze
|
|||
|
12-19-2008, 07:55 PM
|
|||
|
|||
|
czytaj uważnie
nie wiesz ze mechanicy BMW są njaszybsi w pit stopie? reszta to tylko incydenty nawet w Ferrari sie to zdarzyła 3 razy w zeszłym sezonie Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
12-19-2008, 08:13 PM
|
|||
|
|||
|
tak incydenty... jesli zawiedzie maszyna, sprzet...
A nie kiedy wózek do podnoszenia zachaczył sie o przednie skrzydlo a mechanicy stoja jak slupy soli a kolega sie siluje... to juz jest zgranie zespolu i mowie o takich rzeczech... Na chwile obecna nic innego nie przychodzi mi do glowy... ale to bardzo utkwilo mi w pamieci i nie moge tego przebolec... Wiec ok nie mowie ze to sa ciamajdy i nie przecze ze nie sa najszybsi... po prostu BMW to mlody team... i uczy sie na bledach... a to jest dla nich wielki plus!
|
|||
|
12-19-2008, 08:18 PM
|
|||
|
|||
|
kurde BMW to nei mlody TEAM Sauber istnieje od 1993 roku i poczytaj sobie najpierw
BMW Sauber F1.06 opierało sie w całości o Saubera C24 z 2005 roku w tymzę boilidzie jako pierwsze zastosowano spoiler podobny do tego co w 2007 i 2008 miało Ferrari pozatym BMW dostarczało silniki do bolidów Williamsa i były bardzo dobre BMW Williams nawet było kilka razy 2 w klasyfikacji konstruktorów, tylko BMW uznało zę Williams buduje słąbe bolidy i kupili Saubera bo woleli sami zaprojektować dobry bolid i to im wyszło oprócz skrzyni biegów z 2007 roku BMW Sauber F1.08 przez 1 cztery wyscigi było najszybszym bolidem w stawce wa w wypadku z ferrari skąd wiesz zę to była wina maszyny tankującej a nei lolly popa elektronicznego? Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |