Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
RFactor
Dyskusje o najlepszym symulatorze F1.
|
POMOCY
|
|
07-20-2008, 05:25 PM
|
|||
|
|||
|
POMOCY
Właśnie teraz ściągam plik (1027.8 MB) rFactorSetup1255.exe. Potrzebuje waszej pomocy co mam teraz po kolei instalować. Chciałbym, abyście wysłali mi linki do różnych cracków, najnowszych patchów, najnowsze mody żebym miał wszystkie bolidy (ferrari, bmwsauber itd). Ogólnie ten plik który ściągam teraz czy to jest pełna wersja ? Żeby mieć wszystkich kierowców czy potrzebny jest do tego mod ? Za każdą pomoc wielkie dzięki.
|
|||
|
07-20-2008, 05:33 PM
|
|||
|
|||
|
RE: POMOCY
to jest pełna wersja, jedynak trzeba wpisać klucz, zeby dodatki działały.
Takiego klucza ani cracka tutaj nie dostaniesz bo forum trzeba by było zamknąć za złamanie praw autorskich Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
07-20-2008, 09:46 PM
|
|||
|
|||
|
gra normalnie mi sie uruchamia tylko nie mam żadnego z kierowców np: Masa, Hamilton itp. Gdzie ten klucz trzeba wpisac ? Cracka nie musze chyba sciagac no bo gra mi odpala. Czy mozesz mi podac glebsze info. Chcialbym z toba pomowic na gg ale Ciebie nie ma chyba.
|
|||
|
07-21-2008, 12:04 PM
|
|||
|
|||
|
przecież zablokowany RF normalnie sie uruchamia
pozatym w grze nie ma kierówców typu Massa Hamilton. Są Tylko Kubica i Heidfeld Żeby mieć innych trzeba moda zainstaować, a jak już mówiłem mody działają na zarejestrowanej wersji. a klucza nie wpiszesz bo 1 klucz można użyć tylko 4 razy i nikt Ci go nie da, bo przy aktualizacji trzeba go ponownie wpisywać Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
07-31-2008, 11:53 AM
|
|||
|
|||
|
Najlepiej wydaj 60 zł i idź to dobrego skelepu z grami i kup rFactor od Cenegi albo czekaj na rFactor 2
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: 011ee52d56482f87.gif]](http://images34.fotosik.pl/179/011ee52d56482f87.gif)