Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Robert Kubica
Forum poświęcone karierze Roberta Kubicy w F1.
|
Oszukiwany Kubica
|
|
07-22-2008, 09:20 PM
|
|||
|
|||
|
Oszukiwany Kubica
Co myślicie o tym, że Robert Kubica jest oszukiwany przez zespół BMW Sauber? Dlaczego zawsze Robertowi psuje się samochód? Dlaczego zawsze ma gorszą strategie niż Heidfeld? Dlaczego musi polega tylko na swoich umiejętnościach a nie na zespole czy samochodzie? Piszcie co o tym myślicie?
|
|||
|
07-22-2008, 09:30 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Oszukiwany Kubica
ja slyszalem kiedys cos takiego: Robert jest za molodym kierowca i skoro w gre wchodza tak wielkie pieniadze jak to jest w f1 to on jako "zoltodziub" nie moze zostac mistrzem.
\ile w tym prawdy? sam nie iwem ale jedno wiem- oni rzucaja mu klody pod nogi ale RK i tak przez nie przeskakuje na zlosc wszystkim. bo ma klase i talent!!
|
|||
|
07-22-2008, 10:13 PM
|
|||
|
|||
|
Ja staram się nie tworzyć teorii spiskowych ale czasem na prawdę trudno jest o tego typu rzeczach nie myśleć
|
|||
|
07-22-2008, 10:30 PM
|
|||
|
|||
|
Mi osobiście nie chce się zbytnio wierzyć, że BMW daje Robertowi uszkodzone auto, bo przecież na jego sukcesach zyskuje i zespół, więc to chyba nielogiczne. Oczywiście może troche faworyzuja Nicka, ale to przeciez ich rodak a świat nie jest sprawiedliwy
![]()
|
|||
|
07-22-2008, 11:01 PM
|
|||
|
|||
|
ja mysle podobnie jak Radzio. Po co BMW mialoby to robic? Tylko dlatego zeby Nick lepiej wypadal ?? Nielogiczne. Te wszystkie "teorie spiskowe" ktore ktos wymysla sa smieszne. OK moze BMW faworyzuje Nicka ale zeby mówić od razu ze knują przeciwko Kubicy.? -przesada.
![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
07-22-2008, 11:01 PM
|
|||
|
|||
|
ja również mam czasami takie myśli
do tej pory w tym sezonie było dobrze ale Nick ma doła więc trzeba go dowartościowć ,a jak to zrobić? proste niech wygra z Robertem pare razy i Nick wroci do formy a potem Robert znów wróci na czołówkę takie wlaśnie myśli przyszły mi do głowy po ostatnim gp,chociaż staram się nie wymyślać takich spisków bo przecież BMW w ten sposób traci punkty w klasyfikacji konstruktorów ale trudno było się oprzeć takim przypuszczeniom,nic nie mam do Nicka ale przecież na podium nie ma dwóch miejsc pierwszych,normalne czasem wygrywa jeden a czasem drugi więc Nicka do terapeuty i będzie oki Najlepszy Portal o Formule 1 |
|||
|
07-23-2008, 10:40 AM
|
|||
|
|||
|
jakoś na początku sezonu, jak Nick jeździł gorzej niż Kubica, który zdobyław PP nie mówiło się o teorii spiskowej.
Zobaczcie jak Kubica wypadał na treningach w Niemczech a jak w Kanadzie, to samo z Heidfeldem. BMW ma zadyszkę, teraz nawet natrenincgach jest słabe, w kwalifikacjach to samo, niegdyś Kubica był drugi w treningu, potem w qualu, a wyścig wygrał przez nieuwagę Hamiltona. Nie cieszmy się zwycięstwem Kubicy, które było pewnym przypadkiem lub przentem od Hamiltona. Bo Robert choć jechał na 2 pozycji to już w boxach Kimi go wyprzedził i zyskiwał przewagę. Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
07-23-2008, 02:41 PM
|
|||
|
|||
|
Tak Kanion ale Formuła 1 to też są błędy rywali, więc trzeba się z nich cieszyć, bo nie wiadomo kiedy znowu nadarzy się okazja do tego aby usłyszeć Mazurka.
A tak poza tym to w GP Niemiec każdy poczuł pewną niesprawiedliwość i złość. Ale w sumie można się było tego spodziewać, że niemcy zrobią wszystko aby Nick był przed Kubicą. Piszą że taktyka, safty car, ale i opony. Trudno tu nie poczuć spisku. Nie mówię może o całym sezonie ale o ostatnim wyścigu dało się zauważyć, że coś jest nie tak. Planem BMW na ten rok było wygranie wyścigu i to już się stało, a więc może teraz już im nie zależy? Nie wiem, bo to wszystko po tym GP stało się dziwne i irytujące. Ciekawe co będzie w przyszłym sezonie czy Robert zostanie w BMW czy odejdzie, a jeśli tak to tylko pytanie gdzie. Nie ma za bardzo gdzie i jest problem. No a termin ogłoszenia składu BMW się zbliża. Możliwe że po ostatnich wyścigach Heidfeld zapewnił sobie miejsce w tym zespole. A na GP Węgier bolid Roberta będzie przygotowywał Klien i Heidfeld więc znowu może nie być za dobrze, ale miejmy nadzieję, ze jednak wszystko dobrze się skończy. Robert na pewno nie zawiedzie, czego nie można powiedzieć o zespole. Pozdrawiam. |
|||
|
07-23-2008, 03:42 PM
|
|||
|
|||
|
Angela masz rację. Niemcy to Niemcy. Ta populacja tak już ma. Ja jak nigdy malo zrozumialam ten ostatni wyścig. Jednak na zespól pracują obaj zawodnicy, więc to nielogioczne, by jednemu utrudniano. Ale z boku tak to wygląda. nick ma dobre auto, a Kubic nie. Ale ja nie wysuwam takich wniosków.Jest jak jest. A jak BMW faktycznie robi coś na niekorzyść Roberta, to tylko jego strata, bo Nick nie jest taki dobry, więc nie wiedzą w kogo inwestować. Ich problem.
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
07-23-2008, 08:47 PM
|
|||
|
|||
|
bądźmy obiektywni, Kubica ma taki sam bolid, lecz ryzykowniejszą taktykę
Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kubica w przyszłości | kanion | 70 | 2,649 |
08-27-2010 07:37 PM Ostatni post: ..::F1MANIAKPOLSKA::.. |
|
| Robert Kubica w Ferrari | kanion | 82 | 10,680 |
08-01-2009 09:27 PM Ostatni post: 7Alx |
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: f1kubica3ni6.png]](http://img138.imageshack.us/img138/6165/f1kubica3ni6.png)
![[Obrazek: owneden8.gif]](http://img88.imageshack.us/img88/5895/owneden8.gif)
![[Obrazek: f1kubica2vd8.png]](http://img505.imageshack.us/img505/9863/f1kubica2vd8.png)