Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Robert Kubica
Forum poświęcone karierze Roberta Kubicy w F1.
|
Oszukiwany Kubica
|
|
07-23-2008, 11:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-23-2008 11:11 PM przez Billabong.)
|
|||
|
|||
RE: Oszukiwany Kubica
AngelaF1 napisał(a):A tak poza tym to w GP Niemiec każdy poczuł pewną niesprawiedliwość i złość. Ale w sumie można się było tego spodziewać, że niemcy zrobią wszystko aby Nick był przed Kubicą.Ja nie poczułem niesprawiedliwości i gdyby to ode mnie zależało zastosował bym kompletnie identyczną taktykę jak ostatnio. Z resztą nie pierwszy raz się to zdarza że bolid Nicka jest bardziej natankowany. --------------------------------------------------------------------------------- Trudno się dziwić zespołowi BMW (niemieckiemu) że faworyzuje Nicka (Niemca) w GP NIEMCZECH, według mnie mimo iż faworyzują Nicka to nie szkodzą Robertowi. --------------------------------------------------------------------------------- Szef BMW zapowiedział już że chciałby aby Robert i Nick dalej jeździli w jego zespole(kontrakty są ważne również na przyszły sezon). A o Ferrari które również ma ważne kontrakty na przyszły sezon mówi się że chcą wymienić jednego kierowcę.(Według mnie F.Massę) Jeżeli miejsce w Ferrari się zwolni to możliwe że zajmie je Robert Kubica. Pytanie czy Robert zgodzi się odejść z BMW. Wydaje mi się że jeżeli Mario nie wyrzuci Roberta, a propozycje jazdy dla Roberta złożą inne zespoły niż Ferrari(ew.McL) to Robert z własnej woli nie odejdzie.
|
|||
|
07-23-2008, 11:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-23-2008 11:35 PM przez giv.)
|
|||
|
|||
Billabong napisał(a):Z resztą nie pierwszy raz się to zdarza że bolid Nicka jest bardziej natankowany. bardziej bo nie dojechal do Q3 a to o czys swiadczy. druga sprawa to ze BMW... przeciez Robert jezdzi tez dla nich. Kanion wybacz ale KURWA mac co to ma za znaczenie ze sie jedzie w Niemczech czy w Mozmbiku? dla mnie to chodzi tylko o kase! to jest polityka. dlaczego RK zarabia duuuuuuuzo mniej od Nicka??
|
|||
|
07-24-2008, 10:42 AM
|
|||
|
|||
Billabong napisał(a):jeździli w jego zespole(kontrakty są ważne również na przyszły sezon). wcale nie bo obaj mają do końca tego sezonu Billabong napisał(a):Pytanie czy Robert zgodzi się odejść z BMW. nie od Roberta to zależy a od Mario theissena, który moe przedłużyć kontrakt na następny sezon bez zgody Roberta(ma na to czas do konca września) Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
07-24-2008, 07:03 PM
|
|||
|
|||
|
Moj tata zawsze mówi: jak niewadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Ja się z Bilabongiem nie zgadzam. Dla mnie to porażka- Robert w BMW. A jak by było GP Polski
to by był faworyzowany niby Robert??? Akurat, srały muchy bydzie wiosna. Ja mam takie odczucia jak Giv. Jak ja bym chciala, zeby Kubic poszedł gdzie indziej, i popkazał niemieckim szwabom , co stracili. Dobra wiem, że Nick miał cięzsze auto. Ale sory. Kubica z 7 nie awansowal nawet o 1 pole do przodu, a Nick o 8(?) . Chore jest faworyzowanie jednego zawodnika z teamu. Bo kurcze połowe punktów dla BMW-ba, wieksza polowe to Robert im wypracował. `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
07-24-2008, 07:42 PM
|
|||
|
|||
kanion napisał(a):nie od Roberta to zależy a od Mario theissena, który moe przedłużyć kontrakt na następny sezon bez zgody Roberta(ma na to czas do konca września)No właśnie jakby Mario mu przedłużył kontrakt (choć wydaje mi się że jest na przyszły sezon) to pytanie czy by Robert chciał odejść gdyby go ciągnęli do innego zespołu niż Ferrari
|
|||
|
07-24-2008, 10:45 PM
|
|||
|
|||
Billabong napisał(a):(choć wydaje mi się że jest na przyszły sezon) ile razy pisać że nie jest jeszcze podpisany i to praktycznie Mario sam o tym zadecyduje czy zostanie przedłużony Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
07-25-2008, 09:18 AM
|
|||
|
|||
|
a ja trzymam kciuki aby Robert przeszedł do Ferrari,a jak go tak bardzo chcą to zaplacą ładną sumkę Mario T. i wszyscy będą zadowoleni(magiczna moc pieniędzy)
Najlepszy Portal o Formule 1 |
|||
|
07-25-2008, 04:20 PM
|
|||
|
|||
|
nawet jeśli kontrakt nie jest jeszcze podpisany to jest to prawie pewne że Mario przedłuży umowę z Nickiem i Robertem. I nigdzie nie pisałem że jest to decyzja kogoś innego niż Mario.
|
|||
|
07-26-2008, 05:17 PM
|
|||
|
|||
|
Ta cala sytuacja z Robertem i BMW jest dziwna, jednak zespol chyba bardziej woli Nicka. Juz myslalam ze po zeszlym sezonie wszystko wroci do normy ale nie moge tego powiedziec.
|
|||
|
07-26-2008, 07:14 PM
|
|||
|
|||
|
Zostawcie już tego Mariana w spokoju. Ja myśle, ze raczej powinni zatrzymywać Kubicę, bo kto by taki talent wypuszczał, chyba idota jakiś
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kubica w przyszłości | kanion | 70 | 2,647 |
08-27-2010 07:37 PM Ostatni post: ..::F1MANIAKPOLSKA::.. |
|
| Robert Kubica w Ferrari | kanion | 82 | 10,679 |
08-01-2009 09:27 PM Ostatni post: 7Alx |
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: f1kubica3ni6.png]](http://img138.imageshack.us/img138/6165/f1kubica3ni6.png)

to by był faworyzowany niby Robert??? Akurat, srały muchy bydzie wiosna. Ja mam takie odczucia jak Giv. Jak ja bym chciala, zeby Kubic poszedł gdzie indziej, i popkazał niemieckim szwabom , co stracili.