Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Inni Kierowcy F1
Forum poświęcone kierowcom - tak wyścigowym, jak i testowym.
|
Nicklaus "Nick" Heidfeld
|
|
09-25-2008, 09:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Nicklaus "Nick" Heidfeld
Giv zgadzam sie z Toba w 100%
|
|||
|
09-26-2008, 07:52 PM
|
|||
|
|||
|
A mnie jak zwykle rozbawila sesja fotograficzna przed GP Signapuru roberta i nicka. Ale to BmW jest beznadziejne, nawet w kwestii promocji. Przecież każdy wie, ze za soba nie przepadaja, wiec po co sztucznie za wszelka cene chca pokazac ich iwleka przyjazn, ktorej nie ma?! To jeszcze bardziej zenujace niz te ich wpadki podczas wyscigow.
To juz lepsze byly zdjecia Kimiego. Jak zwykle zamyslony i taki powazny wole takie fotki niz sztuczne usmieszki na twarzy kierowcow z BMW.
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
12-28-2008, 05:24 PM
|
|||
|
|||
|
Nie odszedł bo niby gdzie by go wzieli??!!
![]() A zwycięstwo to Robert sobie sam wywalczyl, choć wiadomo, że wtedy to Ham trochę namieszał, ale to jego problem. A Nick jest "nienormalny" i umacniałam się w tym od poczatku sezonu teraz już wiem, że jest tak napewno. `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
01-27-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
|
A myślałam, że Heidfeld ma owczarka niemieckiego
![]() Już widzę, jak by sie bawił z psem np. rasy york terrier
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
01-28-2009, 05:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2009 07:52 PM przez agusia22322.)
|
|||
|
|||
|
cudny widok ^^ (oczywiscie chodzi o góry!)
![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
02-03-2009, 07:54 PM
|
|||
|
|||
|
"- Chcę zdobyć mistrzostwo świata. Jeśli samochód będzie miał to, co jest potrzebne do walki o tytuł, poradzę sobie."-Nick Heidfeld
Cóż za pewność siebie.... [bez komentarza] ![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
02-03-2009, 09:25 PM
|
|||
|
|||
|
Heidfeld ....... ma mniejsze szanse od Kubicy, ustępuje na torze to według mnie dla niego tytuł praktycznie niemożliwy .
|
|||
|
02-05-2009, 07:21 PM
|
|||
|
|||
|
zgadzam sie w 100%
![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
02-05-2009, 07:26 PM
|
|||
|
|||
|
Nick mysli ze moze wiecej, ale tak naprawde to wcale tak nie jest
|
|||
|
03-29-2009, 07:24 PM
|
|||
|
|||
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: f1kubica2vd8.png]](http://img505.imageshack.us/img505/9863/f1kubica2vd8.png)

![[Obrazek: baner7.gif]](http://www.pajacyk.pl/img/baner7.gif)