{

Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.

Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1

Załóz własnego bloga

Inne Gry
Dyskusja o grach niekoniecznie F1.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need for Speed: Undercover
11-25-2008, 12:53 PM
Need for Speed: Undercover
[Obrazek: 2cxc5k0.jpg]
Cytat:Data Premiery:
Świat: 17 listopada 2008
Polska: 21 listopada 2008

zobacz ten tytuł również na platformy: PS2360PS3WiiPSPNDS
tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: LAN / Internet
wymagania wiekowe: 12+

| cena: 139,90 PLN
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 5.5 GB HDD, Windows XP SP3/Vista SP1.

Need for Speed: Undercover to dwunasta odsłona serii gier wyścigowych od Electronic Arts. Produkcja przygotowana przez kanadyjski oddział firmy zrywa z ideą legalnych, torowych wyścigów, którymi uraczono klientów w ProStreet i przenosi fanów szybkiej jazdy z powrotem do podziemia. Opisywany produkt jest pierwszą z odsłon cyklu, która ukazała się nie tylko na komputerach osobistych i konsolach, ale również na telefonach komórkowych iPhone.

Zamiast wrzucać graczy od razu w wir zmagań o tytuł króla ulicznych wyścigów, deweloperzy położyli szczególny nacisk na fabułę, mającą za zadanie wprowadzić odbiorców w świat kierowców, którzy zmagając się w zawodach typu Drift czy Drag, codziennie balansują na granicy prawa. Historię w Undercover opowiedziano przy użyciu przerywników filmowych z udziałem prawdziwych aktorów. Wśród osób przewijających się na ekranie wystąpiła m.in. piosenkarka Christina Milian, która wcieliła się w postać pięknej Carmen.

Programiści z Vancouver zadbali też o dostarczenie graczom odpowiedniej liczby aut znanych marek, przeznaczonych do jazdy z zabójczą prędkością i podatnych na tuning – zarówno optyczny, jak i mechaniczny. Need for Speed: Undercover tradycyjnie oferuje również ulepszoną oprawę graficzną oraz bogatą ścieżkę dźwiękową, stworzoną przy udziale artystów z całego świata.
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2008, 03:26 PM
RE: Need for Speed: Undercover
pójdzie komuś?

Status Tlen Znajdź wszystkie posty użytkownika
11-25-2008, 03:43 PM
Nie ma nóg, aby poszło Tongue

Ale działa mi na, tylko detale mam na średnie Big Grin
Windows XP 64 Bit
Maszyna:
Płyta główna: Asus (modelu nie pamiętam)
Grafika: 8800 Ultra
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200
Dysk: Samsung 500GB
Ram: 4 GB Kingston
01-24-2009, 07:39 PM
zapraszam na forum

http://www.needforspeed-undercover.pl/

01-31-2009, 02:11 PM
Jedna z najgorszych gier z serii NFS. Słaba optymalizacja, najciekawsza seria według mnie jest Underground 1.

pawlo922, jest userem Formuła 1 > Robert Kubica > Forum F1 w RKubica.net od Jan 2009.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-03-2009, 03:26 PM
Naszczęście , nie kupiłem Undercovera bo widać było że jest do kitu, oszustowe wymaganie , nawet jak na youtube zobaczyłem to nawet na Geforce 8800 gra tnie, mam Geforce 7600 GS. Mam Pro Street i Underground 2 ale mnie się znudziły więc zaczołem grać w rtraktora

[Obrazek: F1-Ferrari02.gif]
[Obrazek: display.php?a=MTI2NzkwOTQ4NTIwMTM0NTg%3D]
02-08-2009, 02:07 PM
wole MW

02-28-2009, 04:27 PM
na win7 nie bedzie ciąć na 8800 bo jak amsz duzo ramu to grafika z neigo korzysta

mi na xp pro street ciął na 6600 a na win7 nie tnie

03-08-2009, 06:32 PM
Zrywa grafika
Cześć. Mam Undercovera piratke. Procesor posiadam dwurdzeniowy 2.6 ghz pamięć 3 gb i grafika 1024mb (128bit chyba). Wszystko w grze w ustawieniach mam na minimum grafika samochodu, świata itp. i co jakieś 15 sekund zrywa mi przez 10 sekund gra. Powiedzcie mi co jest grane, że mi tak zrywa. Proszę o szybką odpowiedź i dzięki z góry.

kazimierstwo, jest userem Formuła 1 > Robert Kubica > Forum F1 w RKubica.net od Mar 2009.
03-08-2009, 06:41 PM
directx? sterowniki? mało miejsca na dysku?

Odpowiedz