Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Inne sporty motorowe
Dyskusja na temat sportów motorowych nie związanych z Formułą 1.
|
MotoGP
|
|
06-17-2009, 10:18 AM
|
|||
|
|||
|
MotoGP
Co myślicie o tym sporcie? Mi on się bardzo podoba, powiem, że oglądam zawsze powtórki wyścigów w telewizji bo na żywo, chyba tylko jedna stacja (której nie mam) transmituje
MotoGP to taki odpowiednik Formuły 1 tylko że na 2 kołach. W tym sporcie jestem amatorką bo jeszcze nie za bardzo wszystko wiem, może ktoś z tego forum podziela moją drugą pasje? Co myślicie?
|
|||
|
06-17-2009, 01:32 PM
|
|||
|
|||
|
RE: MotoGP
uwielbiam MotoGP,to jest super!jeżdżą ak jak w F1 ale na 2 kołach,są wypadki,dramaturgia itd.
ale sądze że to dużo bardziej niebezpieczny sport niż F1
KUBICA GÓRĄ! ZAPRASZAM NA |
|||
|
06-17-2009, 05:18 PM
|
|||
|
|||
|
Lubie Moto GP , szkoda że nie ma go w Eurosporcie
, wtedy bym oglądaj co 3 wyścig . Kibicuje Rossiemu , bo Stoner w zeszłym sezonie popełniał dużo kosztownych błędów, a Lorenzo jedzie w kratke.
|
|||
|
06-17-2009, 08:48 PM
|
|||
|
|||
|
świetny sport też bardzo lubię i kibicuję Stonerowi;]
|
|||
|
06-17-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
|
Też myślę, że to jest bardziej niebezpieczny sport niż F1, ale osiągają tam mniejsze prędkości. Rossi jest świetny, ale Lorenzo też bardzo lubię.
|
|||
|
06-18-2009, 08:11 PM
|
|||
|
|||
|
aha...ja najbardziej jakoś lubię Stonera i Rossiego
KUBICA GÓRĄ! ZAPRASZAM NA |
|||
|
06-19-2009, 12:58 PM
|
|||
|
|||
|
szczególnie Moto GP nie lubie ale jak już jest to poświece czas niezawsze oglondam ale sie zdarza ze lookne
![]()
|
|||
|
07-04-2009, 08:26 AM
|
|||
|
|||
|
Rossi ma większy talent , a Stoner lepszy Motocykl. Trochę w stylu Senny i Prosta.
|
|||
|
07-04-2009, 12:40 PM
|
|||
|
|||
|
a Rossi ma niby przejsc do F1 ale on juz przechodzi kilka lat i jakos nic z tego nie wychodzi
![]()
|
|||
|
07-05-2009, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
Chyba trochę minęło , 30 lat to chyba za dużo jak na debiut F1. Więc powinien dać sobie spokój od F1.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: baner7.gif]](http://www.pajacyk.pl/img/baner7.gif)

, wtedy bym oglądaj co 3 wyścig . Kibicuje Rossiemu , bo Stoner w zeszłym sezonie popełniał dużo kosztownych błędów, a Lorenzo jedzie w kratke.
![[Obrazek: f1maniakpolska.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/f1maniakpolska.gif)