Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Inni Kierowcy F1
Forum poświęcone kierowcom - tak wyścigowym, jak i testowym.
|
Lewis Hamilton
|
|
05-01-2008, 12:55 PM
|
|||
|
|||
|
Lewis Hamilton
Co by tu nie mówić . Jedna z najciekawszych postaci F1 od wielu lat .
Pierwszy czarnoskóry w F1 , pierwszy który w debiutanckim sezonie niemal zdobył mistrzostwo ( gdyby je zdobył byłby jeszcze najmłodszym mistrem ) . Zdecydowanie najlepsze debiutant od przeszło 10 lat . Jednym słowem rewelacja . Popadł w konflikt z dwukrotnym mistrzem świata Alonso , przez co ten powrócił do Renault . W tym sezonie jeździ już dużo słabiej jak i Mclaren . Zdobył PP i wygrał na inaugurację w GP Australii , by potem jeździć słabo , szególnie w Bahrajnie . ![]()
|
|||
|
05-01-2008, 01:37 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Lewis Hamilton
Dla mnie to tylko pupilek Dennisa
Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
05-01-2008, 03:04 PM
|
|||
|
|||
|
Hamilton to dobry kierowca, ale caly klimat kolo niego napewno dziala na minus, skolei widac ze zawsze mu byla na reke pomoc FIA i faworyzowanie przez McLarena, podobalo mu sie ze ma latwiej niz inni i idzie mu lekko , przez to jest dla mnie zwyklym BUCEM, ale to dobry kierowca.
|
|||
|
05-01-2008, 07:52 PM
|
|||
|
|||
kanion napisał(a):Dla mnie to tylko pupilek Dennisa ![]() I wszystko jasne ![]() Hamilton to napewno bardzo utalentowany kierowca, ale go poprostu nie lubię . Nie wiem, może jestem rasistą
![]()
|
|||
|
08-04-2008, 10:17 AM
|
|||
|
|||
|
nie nawidze go, przez ta jego pycha. widzialem kiedys jak Hamiltonowi cos sie stalo nie pamietam co i jechal na ostatnim miejscu i jechal przed nim Takuma Sato no i wielki pupilek odgrażal sie mu ze dlaczego nie przepuszcza gO?! za to go NIENAWIDZE~!!!!
|
|||
|
08-04-2008, 11:05 AM
|
|||
|
|||
|
Powiem w prost... nie lube go za jego zachowanie... uwazam ze wydaje mu sie ze wszystko powiniem miec podane na tacy tylko za to ze ma talent... bo to ma niewatpliwie... jest dobrym kierowca...
Jednak to co dzieje sie do okola niego, ta cala atmosfera jest dziwna... i jak dla mnie pokazuje jego zadufanie w sobie... Moze gdyby pokazal ze oprocz rozkapryszoneg kierowcy potrafi tez byc fajnym zwyklym chlopakiem... Ze potrafi walczyc ale bez czyjegos wsparcia... czyli wsparcia FIA... Juz nie pamietam dokladnie ktore to bylo GP ale zapadla mi w pamiec decyzja sedziow o karze dla Kubicy, gdzie tak naprawde to byl zwykly incydent... a Hamiltonowi wszysko uchodzilo na sucho... Pozostaje tylko czekac na nastepne jego "wybryki"... |
|||
|
08-04-2008, 07:59 PM
|
|||
|
|||
|
Wtedy co mu dali kare przesuniecia 10 miejsc do tyłu powiedzial" wiem, ze moge walczyc o wygraną"-chlopie ja rozumiem że można mieć wiare w siebie, ale nie przesadzajmy. Wiem, ze to teorytycznie jest możliwe, ale denerwuje mnie jego pewnośc siebie. I wogole-załokształt. Ale nie jestem rasistką, i nie ma nic do jego koloru skóry, ale zachowanie ma fatalne.
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
08-04-2008, 11:28 PM
|
|||
|
|||
|
A ja mimo wszystko go lubie
Ta sprawa przed rokiem moze zeczywiscie nie byla dobra no ale koles umie wlaczyc o swoje i niezle jezdzi Jednym slowem ma talent I nie wygrywa przez to ze jest pupilkiem
|
|||
|
08-26-2008, 04:32 PM
|
|||
|
|||
|
Martusiu-ma talent, ma
.Mam tylko cicha nadzieję, ze sozonu nie wygra. Choć ma dobra passe od GP Wielkiej Brytanii. Pewnie publicxznosc dobrze na niego wplynęla Zeby podobnie było z Massa w GP Brazylii .Agusia napisała, ze Kimi to taki Ice Men, to Hamilton jest w takim razie Hot Menem Mogłby nam jeszcze stopic naszego lodowego mistrza Ale lepiej nie.. niech Kimi wroci do swojej formy.
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
08-26-2008, 09:10 PM
|
|||
|
|||
|
Ja tez mam nadzieje ze Kimi wroci do formy chodz szczerze mowiac nie do konca akceptuje go jako Mistrza Świata moim zdaniem powiniem to byc albo Alonso albo Hamilton bo to pomiedzy nimi rozgrywala sie walka, chodz Raikkonen tez jest świetnym rajdowcem
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

![[Obrazek: 1157.gif]](http://img.userbars.pl/6/1157.gif)

![[Obrazek: 1186504777fuc6.jpg]](http://img513.imageshack.us/img513/482/1186504777fuc6.jpg)

. Nie wiem, może jestem rasistą![[Obrazek: owneden8.gif]](http://img88.imageshack.us/img88/5895/owneden8.gif)
Ta sprawa przed rokiem moze zeczywiscie nie byla dobra no ale koles umie wlaczyc o swoje i niezle jezdzi
Mogłby nam jeszcze stopic naszego lodowego mistrza![[Obrazek: baner7.gif]](http://www.pajacyk.pl/img/baner7.gif)