Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Inni Kierowcy F1
Forum poświęcone kierowcom - tak wyścigowym, jak i testowym.
|
Lewis Hamilton
|
|
04-02-2009, 05:57 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Lewis Hamilton
kto nienormalny?
Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
04-02-2009, 06:30 PM
|
|||
|
|||
|
Jak to kto?? Oczywiscie ze Hamilton!
![]() Taaak... przesunięcie byłoby idealnym dopełnieniem kary
|
|||
|
04-02-2009, 07:25 PM
|
|||
|
|||
(04-02-2009 05:57 PM)kanion napisał(a): kto nienormalny? Ham jest nienormalny, jeśli nie napisałam tego wprost, to trza było czytać "między wersami":D. A przecież Wy wiecie co ja o nim sądzę, `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
04-02-2009, 08:14 PM
|
|||
|
|||
|
no to tak:
Oto zapis rozmowy Hamiltona z jego teamem: Team: Lewis, musisz przepuścić Toyotę (Trulliego- przyp.red.). Pozwól Toyocie się wyprzedzić. Hamilton: OK. Jest już na prawo przede mną. Zwolnił. Team: OK Lewis. Bądź gotowy. Zaraz do ciebie wrócimy. Rozmawiamy z Charliem. Hamilton: Przepuściłem go. Team: To dobrze, to dobrze. Utrzymuj pozycję. Hamilton: Powiedzcie Charliemu, że ja go wcześniej wyprzedziłem, kiedy pojechał za szeroko. Teraz pozwoliłem mu wjechać przede mnie. Chyba nie powinienem był go przepuszczać. Muszę być w stanie odzyskać tę pozycję jeśli popełni błąd. Team: Tak. Rozumiemy Lewis. Pytamy Charliego co teraz. Będziesz czwarty jeśli utrzymasz tę pozycję. Utrzymaj ją. Hamilton: Jakieś wieści od Charliego co mam robić? Mogę go znów brać czy nie? Team: Wciąż czekamy Lewis, wciąż czekamy na odpowiedź. Popracuj nad hamulcami. Przednie hamulce są zimne. OK Lewis, to ostatnie okrążenie. Na końcu okrążenia pojawi się samochód bezpieczeństwa, po prostu przejedź metę. Nie wyprzedzaj, nie wyprzedzaj. Sprawdzamy co z tym Trullim. Tylko utrzymuj pozycję. KUBICA GÓRĄ! ZAPRASZAM NA |
|||
|
11-22-2009, 02:48 PM
|
|||
|
|||
|
Podsumowując: Hamilton się poprawił w tym roku, chociaż (napisałem post wcześniej)nie należy do wybitnych kierowców.
Nadal czasem robi to wszystko na siłę np. W gp Włoch. Lewis to nie Michael Schumacher,Senna czy Raikkonen, którzy potrafią z ostatnich pozycji mogą nawet wygrać. W ubiegłym sezonie uważałem, go za najgorszego kierowce świata, za sprawą błędów, cheatów... Obecnie uważam jednak, że jest dużo lepszy np. od Nakajimy, Piqueta, Badoera czy Grosjeana. Nie lubię i będę go lubie, mimo że się zmnienił. Po prostu nie jest moim typem.
|
|||
|
11-22-2009, 06:25 PM
|
|||
|
|||
|
Zmienił się,ale to nadal ham.Niech sie nie porównuje do św.p. Ayrtona Senny czy Schumachera(chociaż też był z niego trochę ham)to jest trochę dziwaczne
KUBICA GÓRĄ! ZAPRASZAM NA |
|||
|
11-22-2009, 07:07 PM
|
|||
|
|||
(11-22-2009 06:25 PM)Michalo30 napisał(a): Zmienił się,ale to nadal ham.Niech sie nie porównuje do św.p. Ayrtona Senny czy Schumachera(chociaż też był z niego trochę ham)to jest trochę dziwaczne Zgadzam się w 100%. Schumacher tez był gburowaty, a Ham sie do Senny porównuje-paranoja. On nigdy nie będzie traki jak Denna im szybciej to zaczai tym lepiej. `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-23-2009, 06:13 PM
|
|||
|
|||
|
Schumacher nie jest taki zły, ale po części się zgadzam waszym zdaniem. Hamilton myśli że jak zdobył pierwszy tytuł, to już jest tak dobry jak Senna. Osiągnięcie Hamiltona jak osiągnięcie J.Villeneuve pierwszy sezon 2-miejsce, drugi tytuł, trzeci nieco dalej
.
|
|||
|
07-23-2010, 09:52 PM
|
|||
|
|||
|
czwarty sezon i Hamilton zdobywa drugi tytuł w karierze
coś czuję że właśnie tak będzie
|
|||
|
07-24-2010, 10:32 AM
|
|||
|
|||
|
Hihi ja mam nadzieję, że tak będzie, ale McLaren z wyścigu na wyścig traci formę. Będzie ciężko o tytuł.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

.

![[Obrazek: baner7.gif]](http://www.pajacyk.pl/img/baner7.gif)