Witamy na Forum F1.
Prosimy zapoznać się z regulaminem. Wszelkie nie stosowania się do regulaminu będą groziły Ostrzeżeniem.
Zapraszamy do Naszej Galerii Filmów F1
Inni Kierowcy F1
Forum poświęcone kierowcom - tak wyścigowym, jak i testowym.
|
Lewis Hamilton
|
|
08-27-2008, 01:43 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Lewis Hamilton
W tamtym zesonie faktycznie walka byla bardzo równa. I tak własciwie Kimi wygrał-nic mu nie ujmując ma sie znaczyc, pechem Hamitona.
Ale chyba lepiej ogladac wyrownana walkę?! Jest ciekawiej, ale wtym roku wolałabym by to Kubica skorzystał na pechu Levisa. `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-06-2008, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
Z racjii, iz teraz nie pozostalo mi juz nic innego jak wspomnienia z tego sezonu, postanowiłąm poszperac i znalezc jakies ciekawe zdjecia kierowcow. I tu prosze bardzo, co znalazlam?! Lewis w bardzo dziwnej pozie, tak jak by go jakis samochod pzrejechal.. moze z nieuwagi wpadl pod bolid:] Nie no znowu zaczynam./ Dobra cos ostanio lubie nabijac sie z Hamiltona.
z5687920X[1].jpg (Rozmiar: 23.45 KB / Pobrań: 53)
Swoja droga to wcale bym sie nie zdziwila jak by mu ktos w koncu ten ttylek przejechal. On tyle razy już wpadal na kierowcow, wiec moze najwyzszy zcas by w niego ktos wjechal?! Oczywiscie nie zycze mu zle, ale niech zobaczy tez ze medal ma dwie strony. Nie liczy sie tylko on. A jak widac kary na niego zytnio nie dzialaja, bo on i tak nadal robi swoje. A nie no opanowal sie wBrazylii i za to mu dziekuje, Bo wyscig byl pzrynajmnien ciekawy. Ciekawe jaka terap[ie zastosowalkli w McLarenei ze Hamilton byl taki spopkojny. Moze dosypali mu czegos, albo uspokoil go fakt, ze blisko niego jest Nicole?! Co by nie bylo Hamilton pokazal w ostatnim wysciogu opanowanie i lepiej zeby tak pozostalo. Ale trzeba przyznac tez z drugies strpony, ze wyscigi z udzialem wariata Levisa sa bardzo interesujace, bo nigdy nie wiadomo, kto stanie sie jego ofiara
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-06-2008, 08:26 PM
|
|||
|
|||
|
Ja lubię go za jego wole walki i za ryzyko które nie boi się podejmować. Nie boi się wyprzedzać, co większość kierowców tak. Dzięki nie mu wyścigi są ciekawsze. Podobała mi się walka z Kimim, tylko szkoda że Kimi nie zakończył wtedy wyścigu
Ogólnie Lewis tak to dzieciak, jest arogancki i bardzo pewny siebie tak jak np. Ronaldo Zapytany jak by się opisał jednym słowem odpowiedział "Jestem wspaniały" Hehe
|
|||
|
11-06-2008, 08:33 PM
|
|||
|
|||
|
No nie wiem czy leci na jego kasę. Myśle ze ten "związek" nie przetrwa długo. Nicole to dojrzała kobieta jest od niego o 7 lat starsza, a Lewis to jeszcze dzieciak......
|
|||
|
11-07-2008, 04:13 PM
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie to malo istotne z kim spotyka się Hamilton. Ale skoro juz jestesmy przy zwiazkach Levisa to ja powiem tyle: ani on przystojny, a ni inteligentny, ale! bogaty. I tu pies pogrzebany. nie ze uwazam, ze ta cała Nicole jest z nim dla kasy. Ale pomysclcie sobie: taka kobieta jak ona moze mić prawie kazdeg( prawie robi wielka roznice:]) A taki Levis... przeciez on to jest takim przedszkolakiem a ona jesgo opiekunka. Bynajmniej ja to tak odbieram. znalazłm filmik z ckliwym wyznaniem Nicole. Ale zenada... a pewnie juz niedługo znajde rownie zenujacy filmik ale zamiast kocham Cie, bedzie nienawidze Cię. Ale to juz nie moja brożka. Prawda jest taka, ze nie sztuka jest mowic publicznie o swojej milosci, pokazywac ja na prawo i lewo :o jacy my jestesmy szczesliwi" Taki Robert np. czy on cos mowi o swojej dziewczynie?! Zyja sobie spokojnie i jest ok. I sa juz pare lat- bo slyszalam a raczej czytalam ze Kubek oswiadczyl się Edycie(?) ale nie wiem czy to prawda. A taki Levis to wyciagnie cale swoje zycie przed publike i sie cieszy. Zobaczymy jak sie bedzie cieszyc jak go ta cala Nicole zdradzi. Hehe ciekawe co powie wtedy.
`Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-09-2008, 08:08 PM
|
|||
|
|||
|
według mnie Nicole nie jest z nim dla kasy, bo niby po co by jej było wiecej kasy?? Przeciez i tak dostaje spore gaże za koncerty z Pussycat Dolls, reklamy, ma przeciez tez własną linie butów, wydała solowy album itp. Więc raczej dla kasy z nim nie jest.
A co do fotki ktora dodala Marta to pochodzi ona z reklamy obówia. Mercedes postanowil isc za Ferrari i równiez wypuscil wlasna linie butów. No i kto był ich modelem?? Oczywiscie Lewis i Heikki. Ale szczerze mówiac Fin wyglada o duzzzzzo gorzej na tych fotkach niz Anglik. ![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
11-10-2008, 10:32 AM
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie kazda fotka Hamiltona jest jak przezycie otwarcia puszki Pandory- nigdy nie wiadomo co wyskoczy..brrr.. Ja bym chciala zobaczyć Raikkonena jak fajnie wyglada jako model.
Buty.?! No nieżle, Nie maja juz co robic to sie ciuchami zajmuja. Ale mniejsza o to. Jak znajdziesz fotke Kovalainena to wklej bo jestem ciekawa, jak wyszedł:] `Kimi Raikkonen naturalnie ` `Wszyscy państwo widzieliście uniesiony palec Hamiltona ku górze. Co to może oznaczać, Mikołaj?'' ` << A.Borowczyk i bezcenne uwagi >>;-) |
|||
|
11-14-2008, 08:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-15-2008 07:47 PM przez agusia22322.)
|
|||
|
|||
|
OK wklejam foty Kovalainena
Ale Uwaga ogladacie to na własną Odpowiedzialność!!! brrr... Heikke ;/ ![]() "Wygląda na to, że Robert był szybszy niż jego bolid" |
|||
|
11-14-2008, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
sa za duże widocznie daj na fotosik.pl
i wstaw miniaturke na forum Wasz lubiany admin: kanion |
|||
|
11-14-2008, 09:33 PM
|
|||
|
|||
|
Niestety ja wogule zdjęc nie widze, a chetnie bym zobaczyła
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Opcje Forum |
| Nie możesz robić nowe tematy. Nie możesz odpowiadać. Nie możesz dodawać załaczniki. |
| Html jest Wyłaczony/e. Mycode jest Właczony/e. Emotikony są Właczony/e. [img] jest Właczony/e. |

Ogólnie Lewis tak to dzieciak, jest arogancki i bardzo pewny siebie tak jak np. Ronaldo
Zapytany jak by się opisał jednym słowem odpowiedział "Jestem wspaniały" Hehe
![[Obrazek: baner7.gif]](http://www.pajacyk.pl/img/baner7.gif)
![[Obrazek: f1kubica2vd8.png]](http://img505.imageshack.us/img505/9863/f1kubica2vd8.png)