Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: Sebastian Vettel
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Młody Niemiec od kilku lat był zapowiadany jako przyszła super gwiazda F1 , a nawet następca Schumiego .

Jako pierwszy zauważył go właśnie Schumi i Berger . Byli oni zachwyceni jego talentem . Szybko podpisał kontrakt z Red Bullem , a następnie został wypożyczony na okres rozwoju do BMW .
Pierwsze testy w F1 odbył w roku 2005 , jeżdżąc bolidem BMW Williams na jednym z testów .
Potem odziedziczył po Kubicy stanowisko rezerwowego kierowcy BMW Sauber i w wieku 18 lat był najszybszy na piątkowym treningu . Potem po goźnym wypadku Kubicy podczas GP Kanady w 2007 na GP USA przejął jego obowiązki , stają się najmłodszym debiutantem i najmodszym kierowcą zdobywającym punkty . Następnie wykorszystał konflikt S.Speeda z STR i przejął już na stałe jego obowiązki podpisując nowy , 3,5 letni kontrakt z Red Bullem . Następnie w końcówce sezonu miał nawet szansą na historyczne podium .
Obecny sezon jest jak na razie dla niego fatalny . O ile doszybkości , szczególnie w Australii nie można mieć najmniejszych zarzuceń , to Vettel często pada ( nie ze swojej winy ) ofiarą kolizji i awarii bolidu . Mam nadzieję , że z debiutem STR3 w GP Trucjii jego fatalna seria minie .
zawsze go nielubiłem wolę Burdaisa
Ja też jakoś go nie lubię ;/ W tym Toro Rosso jest tylko temu, żeby jeździć...
vettel to debil i w ogóle najgorszy kierowca w F1
co Ty krecik taki osrty cały czas
Cytat:Młody Niemiec od kilku lat był zapowiadany jako przyszła super gwiazda F1 , a nawet następca Schumiego .

Jako pierwszy zauważył go właśnie Schumi i Berger . Byli oni zachwyceni jego talentem . Szybko podpisał kontrakt z Red Bullem , a następnie został wypożyczony na okres rozwoju do BMW .
Pierwsze testy w F1 odbył w roku 2005 , jeżdżąc bolidem BMW Williams na jednym z testów .
Potem odziedziczył po Kubicy stanowisko rezerwowego kierowcy BMW Sauber i w wieku 18 lat był najszybszy na piątkowym treningu . Potem po goźnym wypadku Kubicy podczas GP Kanady w 2007 na GP USA przejął jego obowiązki , stają się najmłodszym debiutantem i najmodszym kierowcą zdobywającym punkty . Następnie wykorszystał konflikt S.Speeda z STR i przejął już na stałe jego obowiązki podpisując nowy , 3,5 letni kontrakt z Red Bullem . Następnie w końcówce sezonu miał nawet szansą na historyczne podium .
Obecny sezon jest jak na razie dla niego fatalny . O ile doszybkości , szczególnie w Australii nie można mieć najmniejszych zarzuceń , to Vettel często pada ( nie ze swojej winy ) ofiarą kolizji i awarii bolidu . Mam nadzieję , że z debiutem STR3 w GP Trucjii jego fatalna seria minie .
Wszystko prawda, ale troche szalonie jednak jezdzi tym STR, Fisi z tylu stawki spokojnie zawsze w tym roku z rozwaga, oprocz Turcji Smile, wlasnie czegos takiego oczekiwalem od Vettela, ze mimo ze jest w STR to cos pokaze, nie musza byc wcale pkt, tak jak w 2007 latali po bandzie Liuzzi i Speed tak teraz Vettel i Bourdais robia to samo.
krecik - ty to jakiś nacjonalista skrajny jesteś ... Fanatyk ...
Nie no nie jest taki zly. Ja tam za nim nie przepadam, ale jakoś toleruję, heh ale zabłysł jak wygrał. On jednak pasuje mi na gwiazdkę F1 chwilowego błysku. Nic mu nie ujmuję, ale czy ja wiem, czy bedzie miał on jakieś poważniejsze sukcesy/! No może.. ale ciężko jest mi to ocenić. I można tak se gdybać i gdybać o nim, a przecież ja mam jeden prosty wniosek; wszyscy ci Niemcy są tacy sami, bo to już taki zgadzialy gatunek populacji ludzkiej. Nie że ejstem upzredzona, bo jeszcze mnie któś o szowinizm oskarży, ale tak jest i trudno...
Armen Vettel
a jakby wsiadla do mc lub ferrarii i by wygrywal za kazdym razem to zmienilibyscie zdanie
O jaki swietny kierowca
Auf Wiedersehen
Ty to chyba givciu byś powiedział Guten Tag Herr Vettel, a ja aufwiedersehenBig Grin A widziasz-nie prawda. Bo Hama nie cierpie a wygrywaBig Grin Dobra nie przekomarzam się więcej. Każdy am swoje zdanie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie