04-10-2008, 02:10 AM
04-10-2008, 04:46 AM
ja mysle ze to jest niesamowite wogole co sie dzieje teraz, rok temu jak Robert byl w Qualu 4,5,6 to bylo super, a teraz ogladam Quale i sami wiecie co sie dzieje, noi jeszcze przekłada sie to na wyścig, rok temu nie bylo zadnej szansy w normalnych warunkach z Mclarenem, teraz Heidfeld bez problemu podjezdza do Heikki wyprzedza go i sie oddala, Mclaren ma czesto jeden rok dobry potem next zly w 21 wieku. BMW sensacyjny postep w F1 w tym stuleciu. Z jednej strony chcialbym deszczu w Monaco z drugiej nie, bo Robert ma tam realne szanse wygrac bez zadnej awari Ferrari.
04-10-2008, 04:51 AM
w tamtym roku taktyka zawodła w Monaco. No moze w tym roku taktyka na wyścig "w domu" będzie lepsza
04-10-2008, 04:59 AM
teraz obaj pownni byc letcy, bez kitu bo inaczej zwala, 2 okrazenia paliwa roznicy max, bo jak Robert bedzie heavy to max 3 miejsce, narazie jest tak ze BMW fair gra widze bo jak kierowca jest zadowolony z piatku i jest szybszy w Q2 to ma agresywna taktyke, od poczatku sezonu Robert chwalil ustawienia, a Nick nie, wyjatkiem byla Malezja gdzie Robert pojechal zajebiscie 2 dlugie super szybkie stinty. Nie powaga ten inzynier Antonio miazdzy system, pare tylko wyjazdow w piatek odkopa trafne ustawienie bolidu, zadnych problemow z balansem w sobote.
04-10-2008, 05:03 AM
no myślisz dlaczego Robert schudł?
wolał mieć 7 kg dobrze rozłożonego balastu, zeby balans poprawić
wolał mieć 7 kg dobrze rozłożonego balastu, zeby balans poprawić
04-12-2008, 05:42 AM
BMW Sauber jest dobre, ale nie najlepsze. W tym roku rywalizować będzie moim zdaniem z McLarenem i Williamsem, który poczynił na moje oko znaczne postępy. Na prostych bolid nie jest najlepszy, ale na zakrętach jedzie xD Gdy jest wiatr to też sobie nie radzi, ale to ma nie wielkie znaczenie... Jestem pozytywnej myśli co do tegoż teamu 

04-12-2008, 05:44 AM
może utrzymają 2 pozycje w generalce na koniec sezonu. Oby tak...
i życze ium tego żeby zniwelowali strtę do Ferrari.
i życze ium tego żeby zniwelowali strtę do Ferrari.
04-12-2008, 06:11 PM
A ja myślę, że BMW może wygrać klasyfikację konstruktorów tylko niech poprawią prędkość

Guest
04-12-2008, 07:44 PM
Moim zdaniem, będzie bardzo ciasno w pierwszej "trójce" jeśli chodzi o konstruktorów. BMW? Nie jestem pewien czy będą mieli 1 miejsce ponieważ kierowcy Ferrari ostatnio lepiej jeżdżą. Ja typuje tak:
1. Ferrari
2. BMW
3. McLaren
1. Ferrari
2. BMW
3. McLaren
04-14-2008, 01:16 AM
zawsze mogą dogonić Ferrari jak wymyślą coś rewolucyjnego