Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: Felipe Massa ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jak Myslicie, Pokaze cos wiecej Massa i zagrozi Raikkonenowi czy wygra tylko Turcje&Interlagos i zrobi miejsce Robertowi Smile, olewajac Felipe to jedna wazna rzecz sie stala w tym roku dla Roberta, Stanal na podium 2 razy z Raikkonenem oraz z Stefano Domenicalim, a wiec ja naprawde zycze Massie samych zlych wystepow chociaz go troche lubie Big Grin

Guest

Ja oprócz Kubicy właśnie kibicuje Felipe, ale coś ostatnio Massa miał problemy, szkoda tylko, że w GP Bahrainu wyprzedził Kucicę. Mogło być tak:
1. R.Kubica
2. F.Massa
3. L.Hamilton
ja myślę, że Massa nie pootrfi dobrze jeździć bez TC
Massa potrafi wyśmienicie jeździć bez TC o czym wskazują jego czasy w Malezji i w Bahrajnie , lecz popełnia jeszcze zbyt dużo głupich błędów , które nie przystoją kierowcy Ferrari .
no włąśnie o te błędy mi chodziło
Felipe Massa jest obok Kubicy najlepszym moim kierowcą Wink
ja tam od Massy wolę Kimiego
Jak dla mnie Massa jest dobrym kierowcą żeby wygrać pojedyńcze wyścigi, ale jako mistrza świata go specijalnie nie widzęRolleyes Rolleyes
umiec jezdzic bez TC, a jezdzic bez tego ponad 300 km na cisnieniu to co innego, Massa czesto w histori nie wytrzymywal cisnienia, przez to sa watpliwosci.

Guest

Zobaczycie, że jeszcze Massa będzie lepiej jeździł lepiej od Raikonnena czy Hamiltona. Ale oczywiście gorzej od R.K.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie