Myślę, że to właśnie Kimi w tym sezonie zdobędzie tytuł. Ma szybki bolid, jest doświadczony i potrafi jeździć

.
Co o nim sądzicie:question:
ja myślę, że jest dużo lepszy od Massy i zdobędzie tytuł
Kimi jest szybki ale nie najlepszy prawdopodobnie moze wygrac sezon ale nie jest to super talent raczej bardzo dobry rzemieslnik ktory w dobrym bolidzie bedzie sie trzymal wysoko
Kimi jest lepszy od Massy, ale nie wiele... A może tak mówię bo lubię Felipe ?

No cóż... Nie ukrywajmy, że to Kimi jest faworytem do zdobycia tytułu... Ma szybki bolid... Doświadczony...

No i Robert można powiedzieć ze jest słabszy od Massy niewiele ja też sądzę że Kimi będzie najlepszy
darqmoul napisał(a):Kimi jest szybki ale nie najlepszy prawdopodobnie moze wygrac sezon ale nie jest to super talent raczej bardzo dobry rzemieslnik ktory w dobrym bolidzie bedzie sie trzymal wysoko
Chyba Bahrain to bylo twoje pierwsze GP, Kimi to jest super talent.
takiej foty kimiego jeszce nie widzialam, ale musze przyznać że jak bym go nie widzialą wcześniej tp bym powiedziałą, widzac to foto, ze jest nawet nawet

No jest chłopak niczego sobie...

Też z wyglądu...
Zapewne ma talent i dobry bolid, na tytuł ma bardzo duże szanse... ale jak sie to wszystko ułoży to zobaczymy
Ja oczywiście mocno kibicuje Robertowi.... chociaż wiadomo że tytułu to chyba jednak nie zdobędzie w tym sezonie...
Ale jeśli już to też jestem za tym żeby to Kimi Raikkonen wywalczył tytuł niż Lewis Hamilton.
Powodzenia

To jego najllepsze zdjecie jakie znalazłam