Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: Mistrzowie w bolidzie:Michael Schumacher
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5

Guest

nie lubie go,wywalczył większość przez hamstwo...

[Obrazek: 283797989__commission_schumacher.jpg]

Guest

Ja lubię go Schumacher walczył o czołowe nawet jeśli miał nie najszybszy samochód. Michalo widziałem dużo hamskich kierowców np. Montoya i oczywiście pieczarek Hamilton Big Grin.

Guest

chocaiż sądze żę Ham jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(razy 100000000)żo gorszy Big Grin ale Schumacher też niczego sobie

Guest

M. Schumacher doczekał się podróbki, czyli jego brata Ralfa który tylko udaje , a jego ostatnim sezonie 2007 to katastrofa.

Guest

a ja uważam że Schumi gdyby takim hamem nie byl to bylby trochę słabszy od Senny...ale i tak jest slabszy
o nie!! :/ Schumi come Back! Sad
Cytat:Scuderia Ferrari Marlboro ogłosiła dzisiaj, że ma zamiar Felipe Massę zastąpić Michaelem Schumacherem do czasu, aż brazylijski kierowca będzie w stanie wziąć ponownie udział w wyścigu.

Michael Schumacher powiedział, że jest gotowy wystartować w wyścigu, a w ciągu najbliższych kilku dni weźmie udział w specjalnym programie szkoleniowym, którego końcowym efektem będzie udział siedmiokrotnego mistrza świata w GP Europy.

"Po pierwsze najważniejsza sprawa: dzięki Bogu, że wszystkie wiadomości dotyczące Felipe są pozytywne. Życzę mu wszystkiego najlepszego" - powiedział Schumacher. - "Spotkałem się dzisiaj po południu ze Stefano Domenicalim i Lucą di Montezemolo i razem zdecydowaliśmy, że będę się przygotowywał do zastąpienia Felipe."

"Chociaż prawdą jest, że rozdział "Formuła 1" został całkowicie zamknięty dla mnie dość dawno, to jest również prawdą, że z powodu lojalności wobec zespołu nie mogę ignorować tej niefortunnej sytuacji. Ale jako kierowca, nie mogę się również doczekać podjęcia tego wyzwania."
f1ultra.pl

Guest

Gorzej jakby Hamidlo czy Piquet jezdzil w Ferrari

Guest

ale wątpie żeby ich przyjeli Tongue

Guest

ja tez sadze ale cuda sie zdarzaja. Schumacher jest troche niespodzianka myslalem po 2006.r juz ma dosc f1 i chcial sie oddalic.
Dla mnie to tez duże zaskoczenie,ale myslę, że moze byc ciekawie. Oglądalność powinna wzrosnąć a już na bank wśród Niemców, w końcu ich pupil wraca.

Guest

mam nadzieję, że nie wygra. ogromną nadzieję.
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie