Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: CTDP 2005
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Guest

Bardzo fajny mod, świetne detale. Tyle że musiałem napisać na UserData> Alex Whysniewsky(Profil) > F1CTDP2005 napisać Experience=1000000 żeby mieć wszystkie bolidy. Według mnie najlepszy mod f1 nie zawiera katastrofalną pamieć jak jego następca 2006(4 gb miejsca na dyska). Smile

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=QMGK11DM
nie tylko fajny a super mod

fajne opony za to go lubie swego czasu do f1ch sie włąsnego moda robiło na 2007 rok - moze był lepszy od PMG ale skasowali z rapida linki nie wiadomo za co bo to był tylko mod a grafika była zarąbista

Guest

zawsze dobre mody do f1 challenge są trudno dostępne

Guest

(02-20-2009 07:20 PM)Alex whysniewsky napisał(a): [ -> ]Tyle że musiałem napisać na UserData> Alex Whysniewsky(Profil) > F1CTDP2005 napisać Experience=1000000 żeby mieć wszystkie bolidy.

Możesz podać dokładniej Tongue nie znam się za bardzo na grzebaniu w tych sprawach a chciałbym poszaleć BARem. Z górki dzięki i przepraszam za swój tumanizm w sprawach mniemam dla was oczywistych ;p

Guest

Najpierw idź do program files , potem do rfactor a następne userData > profil > F1CTDP2005 zrobić ten plik zrobić notatkę , a następnie pisać Experience np. 1000000.

Guest

Super dzięki Big Grin
Przekierowanie