Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: Zmiany na RKubica.net
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Guest

Niedługo w serwisie będziemy mogli obejrzeć zmiany, mam nadzieję, że na lepsze. Nie będą one dotyczyły wyglądu. To są plany, ale niedługo mogą wejść w życie. Tak więc spodziewać się możemy:

-Po wyścigu
-Plotki
-Tory F1 (Zdjęcia torów oraz informacje ogólne)
-Zaktualizowana zostanie biografia Roberta Kubicy
-Powstanie Galeria Roberta Kubicy
-Powstanie Galeria z każdego Grand Prix

Może według Was niektóre rzeczy z tego są niepotrzebne? Jeżeli tak, to napisz. Masz jakiś pomysł, aby udoskonalić serwis? Przedstaw go. Każda propozycja zostanie przemyślana. Ze sportowym pozdrowieniem ekipa RKubica.net

Guest

Taki pytanko,czy to my będziemy mogli dodawać te zdjęcia po GP??

Guest

Jeszcze nie wiadomo, czy te zmiany wejdą w życie.
Z galeriami to trzeba uważać. Bo obrazki również posiadają prawa autorskie.

Ja myślę, że jednym z priorytetów jest możliwość komentowania newsów...
mysle ze ten watek powinien byc w administracji Wink
no a co do galerii
to dam mozliwosc dodawania fotek super modom Winki oczywiscie adminom

a skrypt galerii juz napisany tylko jeszcze panela admina dorobic i bedzie wszystko Wink

co do komentarzy
jak widac admini moga juz widziec formularz, jeszcze tylko wyswietlanei komentarzy, dodawanie ich do bazy i skrypt na panel admina, zeby admini widzieli wszystkie komenty i mogli je usuwac

mam jeszcze jeden pomysl
opcja raportuj

a wiec moliwosc raportownia komentarza, newsa, zdjecia

kolejny pomysł

moze nei mój, ale kiedys podsunęła mi go martakamyk, ale nie było wtedy takiej mozliwości zeby to wprwoadzic

a wiec na stornie ekipa ilosc newsow jakie napisal dany newsman oraz na profilu an forum

troche bedzie inaczej z ekipa na stornie www, napsize skrypt ktory bedzie wyciagal dane z bazy
ale admini beda mieli mozliwosc wyswietlac na stronie ekipy kogo chcą hehe
ale wsio po kolei

Guest

Ja już zaktualizowałem biografię Roberta Kubicy.
Przekierowanie