Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: GP Kanady w TV 4
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
w związku z tym, że relacja z meczu Polska - Niemcy na Euro 2008 nakłada się na transmisję z Grand Prix Kanady w Formule 1 Telewizja Polsta przeniosła transmisję F! do telewizji TV 4.

Jak mowi Marian Kmita, szef redakcji sportowej grupy Polsat:
- Nie mieliśmy wyjścia i przenosimy Formułę 1 do stacji TV 4. Nie zapłacimy żadnej kary, bo nasi partnerzy z F1 są inteligentnymi ludźmi i zdają sobie sprawę, że wydarzenie, które obejrzy w Polsce co najmniej 12 mln ludzi, ma pierwszeństwo przed wyścigiem, który mogłyby zobaczyć 3 mln osób. Dogadaliśmy się bez problemów. Oczywiście w kolejnych wyścigach Formuła wróci do Polsatu
dla mnie to żaden problem bo na 100% i tak będę oglądał F1 a TV 4 mam więc nie ma problemu Smile
ale dla innych to większy problem
na szczescie mozna F1ogladac u ciebie KANION Smile ja w niedziele mam poprawiny po weselu mojego brata wiec mysle ze nie bedzie mialo to dla mnie znaczenia gdzie i na jakim kanale bede ogladal. oczywiscie zrobie wszystko zeby ogladac jak bedzie trzeba to kroplowke sobie podlacze i pojade z kubi na detoxie hehe
dobrze że przynajmniej będzie w TV4, bo w innym przypadku musiałbym wyścig w necie oglądać Tongue i tak jest większe prawdopodobieństwo że Kubica wygra niż nasza reprezentacja w piłce nożnej Big Grin

Guest

No i wygrał, a tak poza tym retransmisja była na antenie POLSAT-u po meczu Polska-Niemcy.
retransmisja to nie to

a u as na stornce nowy plan transmisji

Guest

co nie to??
nie to samo

Guest

aha w sensie emocji, myślałem że chodzi Ci o to że to nie była retransmisja Smile
Przekierowanie