Robert Kubica - Portal i Forum

Pełna wersja: Konkurs
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5

Guest

michalo Ty masz najwieksze szanse...., ok bez spamowania
Moim zdaniem bez urazy spamowaniem są wypowiedzi jenowyrazowe, które nic nie wnoszą do dyskusji.
Kkiedyś częściej pisałam w wątkach nie mających wiele wspólnego z f1 ale pzrestałam bo to jest nabijanie sobie postów.
A nie chodzi o to czy ktoś ma 1000 czy 2000 postów, tylko o to żeby były sensowne. Każdy ma się prawo wypowiedzieć, ale czy nie uważacie że na forum jest coraz więcej spamu???
Jestem niby tym moderatorem, ale od zagadek wiec nie będę wścibiać nosa w niesoją działke, ale kanion spójrz na forum.
to tyle z mojej strony w tej sprawie.

Guest

ja przyszlem i zaczelo sie spamowanie..., bo zaczelismy z michalo odpowiadac na posty :confused:

Guest

no ale to Marta nie można?by nie spamujemy,tu są wątki poza F1 ALE one są po to żeby w nich pisać a nie żeby były puste,bo po co by było je wtedy zakładać?Ja z Maniakiem i Alexem piszemy jak na forum,odpisujemy sobie itd. ale nie spamujemy

Guest

co najmniej jestem szybki , bo teraz w ciagu miesiaca pisalem 300 postow, a do czerwca mialem nie wiele ponad 100 postow.
Wiedziałam, ze tak bedzie jak to napisze.:undecided::undecided:
Ja nie mówie że ty michalo Alex czy Maniak spamujecie!!!!!! Dobrze że się udzielacie i sie forum rozwija Smile

(07-24-2009 09:48 PM)f1maniakpolska napisał(a): [ -> ]ja przyszlem i zaczelo sie spamowanie..., bo zaczelismy z michalo odpowiadac na posty :confused:

nic takiego nie powiedziałam.... i ja np. ciesze się że forum idzie na przód i ludzie gadają o f1. Jejciu pzrecież ja cie nie chciałam urazic! A jak tak się poczułeś to przepraszam..

Piszcie sobie co chcecie, teraz wyszło że ja tu jestem najgorsza.- dzieki.-
A mi chodziło o to, że bezsensu jest odpisywać jednowyrazowo. A watki niezwiazane z f1 są i git niech beda, ja się w nich nie udzielam ale wy róbcie co chcecie.

Guest

Zaluje pierwsze polroku

Guest

no co Ty...., wcale sie nie gniewam..., bo zreszta i nie ma o co..., wyszlo nieporozumienie Marta masz racje nie ma sensu odpisywac 1lub 2 slowami, bo z tego robi sie rzeczywiscie spam, jak pisac to pisac konkrety, a nie "nom, tak, no, itd. " tylko jakby rozwijac swoje mysli, a zreszta mnie tez sie to tyczy...

Guest

nie o spamy, tylko ze malo pisalem

Guest

ja sie nie obrażam!!zgadzam sie zs tym że 1 post typu nom,no no to spam(ja też tak pisałem :angrySmile i nic więcej Wink
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie